Када се телефон синхронизује, Google апликације освежавају податке, а ви добијате обавештења о ажурирањима.
Подразумевано, Google апликације се синхронизују аутоматски. Можете да искључујете и укључујете аутоматску синхронизацију за појединачне апликације.
Могућност синхронизације других апликација (које не прави Google) зависи од тих апликација.
Да бисте видели да ли друге апликације могу аутоматски да се синхронизују:
Прегледајте листу налога:
Искључивањем аутоматске синхронизације се не уклања апликација нити ваши подаци. То само спречава апликацију да аутоматски освежава податке.
Искључите апликације које не желите аутоматски да се синхронизују.
На пример, синхронизујте Календар и Gmail, али немојте да синхронизујете диск.
Искључите Аутоматски синхронизуј податке апликација 
Да бисте примали имејлове, подсетнике из календара или друга обавештења из Google апликација, потребно је да ручно синхронизујете.


Изаберите проблем да бисте видели кораке за решавање: