Отворите брза подешавања и додирните 

Када се повежете, видећете 
Након повезивања на Wi-Fi мрежу, телефон чува податке о мрежи како би могао аутоматски да се повезује са раније коришћеним мрежама. Можете ручно да се повежете са другом мрежом у близини, да поделите мрежу или уклоните сачувану мрежу са којом више не желите аутоматски да се повезујете.
Да бисте претражили доступне мреже у близини са којима се нисте раније повезивали:

Укључите 
Видећете листу доступних мрежа. Ако мрежа захтева лозинку, видећете 
Урадите нешто од следећег:


Да бисте се пребацили на мрежу коју сте раније користили:

На листи мрежа у близини:


Можете да делите информације за повезивање са пријатељем да би могао да се повеже на исту мрежу.


Ако не желите аутоматски да се повезујете на сачувану Wi-Fi мрежу, можете да заборавите ту мрежу.

Да бисте продужили трајање батерије, искључите Wi‑Fi када нисте у домету Wi‑Fi мреже.
Отворите брза подешавања и додирните 

Ако искључите ово, апликације које користе локацију неће радити сасвим добро.

Додирните Сачувај.
Сакривена мрежа је сада видљива на листи доступних мрежа и ако нисте били претходно повезани на Wi-Fi, сада сте повезани.
Ако имате проблема са Wi-Fi везом, покушајте се овим корацима за решавање проблема.