Направите привремени профил госта за дељење телефона са неким.
Ако вам је потребан простор који ће неко користити редовно, где могу да се чувају апликације и подаци, додајте корисника уместо сесије за госта.

Пре него што додате госта, прилагодите подешавања:

Да бисте дозволили госту да обавља позиве, укључите 
Гост ће моћи да види историју позива ако ово укључите.

Додирните Затвори режим госта.
Ако сте искључили Избриши активности госта пре сесије, бићете упитани да ли желите да избришете или сачувате податке приликом напуштања сесије.
У супротном, бришу се сви подаци из апликација које су инсталиране током ове сесије.
Или:
Да бисте завршили сесију: