Додавање, мењање и уклањање корисника

Додавање корисника

Морате да будете власник уређаја да бисте додавали кориснике.

  1. Да бисте спречили друге да се пребаце на ваш профил власника и да приступе вашим информацијама, подесите закључавање екрана пре дељења телефона.
  2. Идите на Settings > System > Корисници. Ако је потребно, укључите Дозволи више корисника .

    СаветДа бисте додавали кориснике из брзих подешавања на закључаном екрану, без откључавања телефона, изаберите Settings > System > Корисници и укључите Додајте кориснике са закључаног екрана.
  3. Додирните Додај корисника > Next.
  4. Додајте име корисника.
  5. Да бисте дозволили кориснику да обавља позиве и шаље поруке, укључите Укључи телефонске позиве и SMS.
  6. Пређите на тог корисника и додирните Подеси.
  7. Дајте телефон новом кориснику ради подешавања профила.

Ограничавање позива и порука

Из профила власника контролишете да ли корисници могу да упућују позиве и шаљу текстуалне поруке са вашег телефона:

  1. Изаберите Settings > System > Корисници.

    Или у брзим подешавањима додирните > Управљаjте корисницима.

  2. Додирните име корисника.
  3. Да бисте спречили корисника да обавља позиве или шаље поруке, искључите Укључи телефонске позиве и SMS.

Уклањање корисника

Можете да уклоните себе као корисника. Морате да будете власник уређаја да бисте уклањали друге кориснике.

Ако сте корисник који је позајмио телефон:

  1. Изаберите Settings > System > Корисници.

    Или у брзим подешавањима додирните > Управљаjте корисницима.

  2. Додирните и избришите кориснички налог са телефона.

Ако сте власник:

  1. Изаберите Settings > System > Корисници.

    Или у брзим подешавањима додирните > Управљаjте корисницима.

  2. Додирните име корисника.
  3. Додирните .