Κοινή χρήση του τηλεφώνου σας

Τρόποι κοινής χρήσης του τηλεφώνου σας

  • Προσθέστε χρήστες. Αν μοιράζεστε το τηλέφωνό σας με συγγενείς, φίλους ή εντός μιας επιχείρησης, μπορείτε να ρυθμίσετε ξεχωριστούς χώρους χρηστών για καθέναν από αυτούς.
  • Δανείστε το τηλέφωνο σε άτομα στη λειτουργία επισκέπτη. Πρόκειται για έναν πιο προσωρινό χώρο τον οποίο εσείς ή ο επισκέπτης μπορείτε να διαγράψετε όταν ολοκληρωθεί η κοινή χρήση.
  • Καρφίτσωμα της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρείτε ορατή μία συγκεκριμένη εφαρμογή ή οθόνη. Για παράδειγμα, μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα παιχνίδι, ώστε το παιδί σας να μην μπορεί να περιηγηθεί οπουδήποτε αλλού στο τηλέφωνο.

Σχετικά με κατόχους, χρήστες και επισκέπτες

Ο κάτοχος μπορεί να κάνει τα εξής:

  • Να καθορίζει αν οι χρήστες και οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα κειμένου, γεγονός που τους επιτρέπει να βλέπουν και το ιστορικό κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου του τηλεφώνου.
  • Να επαναφέρει, να ενημερώνει και να καταργεί την εγκατάσταση τυχόν εφαρμογών.
  • Να διαγράφει χρήστες και επισκέπτες, καταργώντας τυχόν συσχετισμένους λογαριασμούς και δεδομένα από το τηλέφωνο.

Οι χρήστες και οι επισκέπτες μπορούν:

  • Να ρυθμίζουν λογαριασμούς Google και άλλους τύπους λογαριασμών.
  • Να ορίσουν ένα κλείδωμα οθόνης.
  • Να προσαρμόσουν την αρχική οθόνη και τις ρυθμίσεις για τους χώρους τους.
  • Να προσθέσουν και να διαγράψουν εφαρμογές για τους χώρους τους, καθώς και να ενημερώσουν τυχόν εφαρμογές που χρησιμοποιούν, ανεξαρτήτως από το ποιος τις έχει εγκαταστήσει.
ΣημαντικόΓια να αποτρέψετε άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν το προφίλ κατόχου και να αποκτούν πρόσβαση στις πληροφορίες σας, ορίστε ένα κλείδωμα οθόνης πριν από την κοινή χρήση του τηλεφώνου σας με χρήστες ή επισκέπτες.

Όταν μοιράζεστε το τηλέφωνό σας με άλλους χρήστες και επισκέπτες, ορισμένες εφαρμογές είναι διαθέσιμες μόνο στον κάτοχο, και όχι στους άλλους χρήστες και επισκέπτες.

Εναλλαγή χρηστών

Μόνο ο κάτοχος μπορεί να αλλάξει το προφίλ επισκέπτη για να δανείσει το τηλέφωνο και να κάνει εναλλαγή μεταξύ των προφίλ χρηστών.

Για εναλλαγή προφίλ χρήστη ή για να δείτε ποιο προφίλ είναι ενεργό αυτήν τη στιγμή, ανοίξτε τις γρήγορες ρυθμίσεις. Στο επάνω μέρος της οθόνης, θα εμφανιστούν ένα από αυτά τα εικονίδια, αφού ρυθμίσετε ένα χρήστη ή προσθέσετε έναν επισκέπτη.

Κάτοχος (Αν ρυθμίσετε το προφίλ σας στην εφαρμογή Επαφές και συμπεριλάβετε μια εικόνα, τότε θα εμφανιστεί η εικόνα και το όνομά σας.)
Επισκέπτης
Χρήστης που προστέθηκε