Προσθήκη, τροποποίηση, κατάργηση χρηστών

Προσθήκη χρήστη

Πρέπει να είστε ο κάτοχος της συσκευής για να προσθέσετε χρήστες.

  1. Για να αποτρέψετε άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν το προφίλ κατόχου και να αποκτούν πρόσβαση στις πληροφορίες σας, ορίστε ένα κλείδωμα οθόνης πριν από την κοινή χρήση του τηλεφώνου σας.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Πολλοί χρήστες. Αν χρειάζεται, ενεργοποιήστε το .

    ΣυμβουλήΑν θέλετε να προσθέσετε χρήστες από τις γρήγορες ρυθμίσεις στην οθόνη κλειδώματος χωρίς να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Πολλοί χρήστες και ενεργοποιήστε το στοιχείο Προσθήκη χρηστών από την οθόνη κλειδώματος.
  3. Πατήστε Προσθήκη χρήστη > OK.
  4. Προσθέστε το όνομα χρήστη.
  5. Για να επιτρέψετε στο χρήστη να πραγματοποιεί κλήσεις και να στέλνει μηνύματα, ενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και SMS.
  6. Κάντε αλλαγή στον συγκεκριμένο χρήστη και πατήστε Ρύθμιση τώρα.
  7. Δώστε το τηλέφωνο στον νέο χρήστη για να ρυθμίσει το προφίλ.

Περιορισμός κλήσεων και μηνυμάτων

Από το προφίλ κατόχου, μπορείτε να ρυθμίσετε αν οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα κειμένου με το τηλέφωνό σας:

  1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Πολλοί χρήστες.

    Εναλλακτικά, από τις γρήγορες ρυθμίσεις, πατήστε > Περισσότερες ρυθμίσεις.

  2. Πατήστε το όνομα χρήστη.
  3. Για να αποτρέψετε τον χρήστη από την πραγματοποίηση κλήσεων ή την αποστολή μηνυμάτων, απενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και SMS.

Κατάργηση χρήστη

Μπορείτε να καταργήσετε τον εαυτό σας από τους χρήστες. Πρέπει να είστε ο κάτοχος της συσκευής για να καταργήσετε άλλους χρήστες.

Εάν είστε χρήστης που έχετε δανειστεί το τηλέφωνο:

  1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Πολλοί χρήστες.

    Εναλλακτικά, από τις γρήγορες ρυθμίσεις, πατήστε > Περισσότερες ρυθμίσεις.

  2. Πατήστε και διαγράψτε τον λογαριασμό χρήστη σας από το τηλέφωνο.

Εάν είστε ο κάτοχος του τηλεφώνου:

  1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Πολλοί χρήστες.

    Εναλλακτικά, από τις γρήγορες ρυθμίσεις, πατήστε > Περισσότερες ρυθμίσεις.

  2. Πατήστε το όνομα χρήστη.
  3. Πατήστε .