Δημιουργήστε ένα προσωρινό προφίλ επισκέπτη για να μοιραστείτε το τηλέφωνό σας με κάποιον.
Αν χρειάζεστε χώρο όπου μπορούν να αποθηκευτούν εφαρμογές και δεδομένα για να τα χρησιμοποιεί κάποιος σε τακτική βάση, προσθέστε μια περίοδο λειτουργίας χρήστη αντί για μια περίοδο λειτουργίας επισκέπτη.


Πατήστε Κατάργηση επισκέπτη > Κατάργηση.
Διαγράφονται όλα τα δεδομένα αυτής της περιόδου λειτουργίας καθώς και οι εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν στη διάρκειά της.