При првој употреби апликације, односно понекад при инсталирању или ажурирању, од вас се тражи да апликацији дате дозволу за приступ одређеним подацима и функцијама телефона. Те дозволе можете да прилагодите у сваком тренутку.
Да бисте подесили дозволе по функцији:
Изаберите Settings > Безбедност и приватност > Контроле за приватност.
Да бисте подесили дозволе по апликацији:

Укључите/искључите сваку дозволу, по потреби.
