Сваки пут када апликација користи микрофон или камеру, видећете индикатор приватности на статусној траци.

Када видите индикатор приватности:


Да бисте блокирали коришћење од стране те апликације:

Да бисте брзо блокирали и деблокирали приступ микрофону или камери за све апликације:
Отворите брза подешавања и додирните 

Ниједна апликација на телефону не може да их користи.

