Уколико се не сећате како се откључава телефон, мораћете да ресетујете телефон и поново да подесите информације:
Ако се не сећате како да откључате безбедни директоријум, мораћете да избришете директоријум и поново га подесите.
Потврдите брисање.
То ће избрисати све апликације и датотеке из директоријума. Ако се апликација налазила само у безбедном директоријуму, биће потребно да поново инсталирате апликацију.