Felhasználók hozzáadása, módosítása és eltávolítása

Ez a funkció csak a 4 GB-nál több RAM-mal rendelkező modellek esetén érhető el. (A telefonja RAM kapacitásának megtekintéséhez nyissa meg a Beállítások menüt, majd keressen rá a „RAM-méret“ szókapcsolatra.)

Felhasználó hozzáadása

Önnek kell az eszköz tulajdonosának lennie további felhasználók hozzáadásához.

  1. Annak megelőzésére, hogy mások az Ön tulajdonosi profiljára válthassanak és hozzáférhessenek az Ön adataihoz, a telefonja megosztása előtt állítson be képernyőzárat.
  2. Lépjen a(z) Beállítások > Rendszer > Felhasználók lehetőségre. Ha szükséges, a(z) Több felhasználó engedélyezése elemet kapcsolja be.

    TippHa a telefon feloldása nélkül, a lezárási képernyőről szeretne hozzáadni felhasználókat a gyorsbeállításból, lépjen a(z) Beállítások > Rendszer > Felhasználók menüpontba, és kapcsolja be a(z) Felhasználók hozzáadása a lezárási képernyőről elemet .
  3. Érintse meg az Felhasználó hozzáadása > Tovább elemet.
  4. Adja meg a felhasználó nevét.
  5. Kapcsolja be a Hívások és SMS-ek engedélyezése lehetőséget, hogy a felhasználó telefonhívásokat végezhessen és üzeneteket küldhessen.
  6. Váltson az adott felhasználóra, és érintse meg a Beállítás most elemet.
  7. Adja át a telefont az új felhasználónak, hogy beállíthassa a profilját.

Hívások és üzenetek korlátozása

A tulajdonosi profiljáról kezelheti, végezhetnek-e hívásokat és küldhetnek-e üzeneteket a felhasználók a telefonjáról:

  1. Lépjen ide: Beállítások > Rendszer > Felhasználók.

    Vagy a gyorsbeállításokban érintse meg a > Felhasználók kezelése elemet.

  2. Érintse meg a felhasználó nevét.
  3. Kapcsolja ki a Hívások és SMS-ek engedélyezése lehetőséget, hogy a felhasználó ne kezdeményezhessen hívásokat vagy küldhessen üzeneteket.

Felhasználó törlése

A felhasználó eltávolíthatja magát. Más felhasználók eltávolításához Önnek kell lennie az eszköz tulajdonosának.

Ha Ön kölcsönkapta a telefont:

  1. Lépjen ide: Beállítások > Rendszer > Felhasználók.

    Vagy a gyorsbeállításokban érintse meg a > Felhasználók kezelése elemet.

  2. Érintse meg a lehetőséget, és törölje saját felhasználói fiókját a telefonról.

Ha Ön a tulajdonos:

  1. Lépjen ide: Beállítások > Rendszer > Felhasználók.

    Vagy a gyorsbeállításokban érintse meg a > Felhasználók kezelése elemet.

  2. Érintse meg a felhasználó nevét.
  3. Érintse meg a elemet.