Slå disse indstillinger til for at forhindre, at du forlægger pennen:
Juster indstillinger:

Hvis du vil registrere det tidspunkt og den lokation, hvor du sidst fjernede pennen, skal du slå Sidst kendte placering til 
Sørg for at give tilladelse til lokationsadgang altid.

Du kan vælge, hvad der skal ske, når du har fjernet stylus-pennen fra din telefon, når den er låst eller låst op.
Fjernelse af pennen åbner Moto Note, åbner Keep-noter, eller åbner intet.
Vælg, hvad der skal ske, når du fjerner pennen:
Når pennen fjernes, åbnes pennemenuen. Du kan ændre genvejene på pennemenuen eller fjerne den fra skærmen.
Tryk og hold nede på en af genvejene på menuen for pennen.
Eller gå til Indstillinger > Pen > Når enheden ikke er låst.
Foretag ændringer:
Tryk på 
Hvis du fjerner alle genveje, kan du ikke se pennemenuen.
Du kan midlertidigt fjerne 
Tryk og hold nede 

Næste gang du fjerner din pen, vises menuen igen.


Hver gang du fjerner din pen, vises menuen.
Hvis du oplever problemer med at skrive i hånden i små tekstfelter, kan du bruge et større skrivefelt.
Slå Skriv med pennen fra 
Du får mere plads at skrive på, men vil ikke kunne se kontrolbjælken eller være i stand til at tegne dine redigeringer (strege over for at slette).
Skriv din tekst.
Når du skriver, og dine bogstaver bliver konverteret til skrift, ruller teksten nedad og efterlader mere skriveplads.

Du kan når som helst skifte mellem sprogene på kontrolpanelet ved at trykke på det aktuelt valgte sprog, f.eks. 