
Το τηλέφωνό σας θα συνδεθεί αυτόματα σε δίκτυα Wi-Fi που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Εάν δεν υπάρχουν, μπορείτε να αναζητήσετε κοντινά δίκτυα και να συνδεθείτε σε ένα από αυτά.
Όταν συνδεθείτε, θα δείτε το εικονίδιο 
Μετά τη σύνδεση σε ένα δίκτυο Wi-Fi, το τηλέφωνό σας αποθηκεύει τα στοιχεία του για να συνδέεται αυτόματα σε δίκτυα που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν. Μπορείτε να συνδεθείτε μη αυτόματα σε ένα διαφορετικό κοντινό δίκτυο, να μοιραστείτε ένα δίκτυο ή να καταργήσετε ένα αποθηκευμένο δίκτυο στο οποίο δεν θέλετε πλέον να συνδέεστε αυτόματα.
Για να πραγματοποιήσετε σάρωση για κοντινά διαθέσιμα δίκτυα στα οποία δεν έχετε συνδεθεί στο παρελθόν:
Ενεργοποιήστε 
Εμφανίζεται μια λίστα με τα διαθέσιμα δίκτυα. Αν το δίκτυο απαιτεί κωδικό πρόσβασης, θα εμφανιστεί το 
Κάντε ένα από τα εξής:


Για να αλλάξετε σε ένα δίκτυο που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν:

Στη λίστα με τα κοντινά δίκτυα:


Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση πληροφοριών σύνδεσης με ένα φίλο σας για να μπορεί να συνδεθεί στο ίδιο δίκτυο.

Αν δεν θέλετε να συνδέεστε αυτόματα σε ένα αποθηκευμένο δίκτυο Wi-Fi, μπορείτε να το καταργήσετε.
Για να εξοικονομήσετε διάρκεια ζωής της μπαταρίας, απενεργοποιήστε το Wi‑Fi όταν δεν βρίσκεστε κοντά σε δίκτυο Wi‑Fi.


Αν απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν την τοποθεσία σας δεν θα λειτουργούν το ίδιο καλά.
Πατήστε Αποθήκευση.
Το κρυφό δίκτυο είναι πλέον ορατό στη λίστα των διαθέσιμων δικτύων και, εάν δεν είχατε συνδεθεί στο παρελθόν με το Wi-Fi, είστε πλέον συνδεδεμένοι.
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Wi-Fi, δοκιμάστε αυτά τα βήματα αντιμετώπισης.