Αλλαγή των προτιμήσεων USB

Διαθέσιμες λειτουργίες USB

Smart Connect: Σύζευξη και σύνδεση με το Smart Connect.

Μεταφορά αρχείων: Επιτρέψτε τη μεταφορά όλων των τύπων αρχείων από το τηλέφωνό σας σε άλλη συσκευή.

Tethering μέσω USB: Κοινοποιήστε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου σας με άλλη συσκευή.

MIDI: Συνδέστε ηλεκτρονικά μουσικά όργανα.

PTP: Επιτρέψτε τη μεταφορά μόνο φωτογραφιών από το τηλέφωνό σας σε άλλη συσκευή.

Χωρίς μεταφορά αρχείων: Φορτίστε την μπαταρία μέσω USB.

Αλλαγή λειτουργίας USB

Η προεπιλεγμένη λειτουργία USB είναι Χωρίς μεταφορά αρχείων, το οποίο σημαίνει ότι η σύνδεσή σας φορτίζει μόνο το τηλέφωνο. Για να επιτρέψετε στο τηλέφωνό σας να επικοινωνεί μέσω USB για οτιδήποτε άλλο εκτός από τη φόρτιση του τηλεφώνου, πρέπει να αλλάξετε τη λειτουργία σύνδεσης USB.

  1. Συνδέστε το τηλέφωνό σας σε άλλη συσκευή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB.

    Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη λειτουργία σύνδεσης.

  2. Πατήστε τη λειτουργία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν βλέπετε τη λειτουργία, πατήστε για να ανοίξετε την πλήρη οθόνη ρυθμίσεων και κατόπιν επιλέξτε την.
  1. Με το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο σε άλλη συσκευή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης και αναζητήστε την ειδοποίηση , η οποία δείχνει την τρέχουσα λειτουργία USB.
  2. Πατήστε , εάν χρειάζεται.
  3. Πατήστε την ειδοποίηση για περισσότερες επιλογές.
  4. Πατήστε τη λειτουργία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  1. Με το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο σε άλλη συσκευή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, επιλέξτε διαδοχικά Ρυθμίσεις > Συνδεδεμένες συσκευές > USB.
  2. Στην επιλογή Χρήση USB για, επιλέξτε μια λειτουργία.

Διατήρηση σε λειτουργία μόνο φόρτισης

Εάν δεν θέλετε να βλέπετε ένα αναδυόμενο παράθυρο με επιλογές λειτουργιών USB όταν συνδέετε το τηλέφωνό σας σε μια συσκευή, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το αναδυόμενο παράθυρο. Η προεπιλεγμένη λειτουργία είναι Χωρίς μεταφορά αρχείων, για φόρτιση. Για να αλλάξετε λειτουργίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδοποίηση ή την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Για να απενεργοποιήσετε το αναδυόμενο παράθυρο:

  1. Με το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο σε άλλη συσκευή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, επιλέξτε διαδοχικά Ρυθμίσεις > Συνδεδεμένες συσκευές > USB.
  2. Απενεργοποιήστε την επιλογή Εμφάνιση αναδυόμενου παραθύρου για να επιλέξετε την επιθυμητή λειτουργία.