Daha önce görüntülenen bildirimleri görün

Bildirimleri temizledikten veya erteledikten sonra, tekrar görüntülemek için bildirim geçmişinize gidebilirsiniz.

Bunu ayarlamak için:

  1. Ayarlar > Bildirimler öğesine gidin.
  2. Bildirim geçmişi öğesine dokunun.
  3. Bildirim geçmişini kullan özelliğini açın .

Geçmişi görmek için Ayarlar > Bildirimler > Bildirim geçmişi öğesine gidin.