Χρησιμοποιήστε Λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της Μην ενοχλείτε, για να θέσετε σε σίγαση το τηλέφωνό σας και να διαχειριστείτε ποιος ή τι μπορεί να σας διακόψει.



Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση όπου θέλετε να επιλέξετε ένα διαφορετικό σύνολο ατόμων ή εφαρμογών που μπορούν να σας διακόψουν.
Πατήστε τη λειτουργία για να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε.
Όταν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, θα βλέπετε το εικονίδιό της στη γραμμή κατάστασης.
Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε αναποδογυρίζοντας το τηλέφωνό σας και τοποθετώντας το με την όψη προς τα κάτω σε μια επιφάνεια. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, βεβαιωθείτε ότι η χειρονομία είναι ενεργοποιημένη.
Αφού ρυθμίσετε τις λειτουργίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, μπορείτε εύκολα να τις ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε στις γρήγορες ρυθμίσεις.
Για να διαχειριστείτε ποιος ή τι μπορεί να σας διακόψει σε αυτήν τη λειτουργία, ελέγξτε τα Φίλτρα ειδοποιήσεων για τη λειτουργία Μην ενοχλείτε.
Μπορείτε να επιλέξετε για πόσο χρονικό διάστημα θέλετε να παραμείνει ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε, αφού την εκκινήσετε από τις γρήγορες ρυθμίσεις:
Επιλέξετε για πόσο χρονικό διάστημα θέλετε να παραμείνει ενεργοποιημένη:


Αν θέλετε να ξεκινάει αυτόματα η λειτουργία, πατήστε Ορίστε ένα πρόγραμμα και επιλέξτε μια ημέρα και ώρα ή συγχρονίστε την με τα συμβάντα του ημερολογίου σας.
Αφού επιλέξετε έναν τύπο χρονοδιαγράμματος (ημέρα/ώρα έναντι ημερολογίου), δεν μπορείτε να αλλάξετε τη μέθοδο αυτόματης ενεργοποίησης της λειτουργίας. Εάν θέλετε να την αλλάξετε, δημιουργήστε μια νέα λειτουργία.
Για να διαγράψετε μια προσαρμοσμένη λειτουργία, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Λειτουργίες και πατήστε το όνομα της λειτουργίας. Στη συνέχεια, πατήστε Μενού > Διαγραφή.
Για κάθε λειτουργία, μπορείτε να ορίσετε τι θα αποκλείεται ή ποιος μπορεί να σας διακόπτει. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκλείσετε όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα στη λειτουργία Ώρα ύπνου, αλλά να επιτρέψετε στις επαφές σας να σας καλούν στη λειτουργία Οδήγηση.
Από τα Φίλτρα ειδοποιήσεων, επιλέξτε τι και ποιος θα επιτρέπεται:
