Προσθήκη ή διαγραφή επισκέπτη

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε μοντέλα με μνήμη RAM άνω των 4GB. (Για να δείτε πόση μνήμη RAM έχει το τηλέφωνό σας, επιλέξτε Ρυθμίσεις και αναζητήστε το στοιχείο «Μέγεθος RAM».)

Δημιουργήστε ένα προσωρινό προφίλ επισκέπτη για να μοιραστείτε το τηλέφωνό σας με κάποιον.

Αν χρειάζεστε χώρο όπου μπορούν να αποθηκευτούν εφαρμογές και δεδομένα για να τα χρησιμοποιεί κάποιος σε τακτική βάση, προσθέστε μια περίοδο λειτουργίας χρήστη αντί για μια περίοδο λειτουργίας επισκέπτη.

Δανεισμός σε επισκέπτη

  1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Χρήστες. Αν χρειάζεται, ενεργοποιήστε το .
  2. Προτού προσθέσετε τον επισκέπτη, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις:

    • Για να καταργήσετε αυτόματα δεδομένα και εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί κατά την περίοδο λειτουργίας, όταν ολοκληρώσει τη χρήση ο επισκέπτης, ενεργοποιήστε το Διαγραφή δραστηριότητας επισκέπτη.
    • Για να επιτρέψετε στον επισκέπτη να πραγματοποιεί κλήσεις, ενεργοποιήστε την επιλογή Αποδοχή χρήσης τηλεφ. από προσκεκλημένο.

      Ο επισκέπτης θα μπορεί να βλέπει το ιστορικό κλήσεών σας, αν ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή.

  3. Πατήστε Προσθήκη επισκέπτη.
  4. Για να επιτρέψετε στον επισκέπτη να πραγματοποιεί κλήσεις, ενεργοποιήστε την επιλογή Ενεργοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων.
  5. Πατήστε την επιλογή για να μεταβείτε στη λειτουργία επισκέπτη.

Τερματισμός περιόδου λειτουργίας επισκέπτη

  1. Εναλλακτικά, από τις γρήγορες ρυθμίσεις, πατήστε .
  2. Πατήστε Έξοδος επισκέπτη.

    Αν απενεργοποιήσατε την επιλογή Διαγραφή δραστηριότητας επισκέπτη πριν από την περίοδο λειτουργίας, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να διαγράψετε ή να αποθηκεύσετε τα δεδομένα κατά την έξοδο από την περίοδο λειτουργίας.

    Διαφορετικά, διαγράφονται όλα τα δεδομένα αυτής της περιόδου λειτουργίας, καθώς και οι εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν στη διάρκειά της.

Εναλλακτικά:

  1. Επιλέξτε διαδοχικά Ρυθμίσεις > Σύστημα > Χρήστες.
  2. Για να τερματίσετε την περίοδο λειτουργίας:

    • Για να επιστρέψετε στο προφίλ κατόχου, πατήστε Έξοδος από λειτ. επισκέπτη.
    • Για να παραμείνετε στη λειτουργία επισκέπτη, αλλά να διαγράψετε όλα τα δεδομένα και τις εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν κατά την τελευταία περίοδο λειτουργίας, πατήστε Επαναφορά περ. σύνδεσης επισκέπτη.