Po vymazání nebo odložení oznámení si je můžete znovu prohlédnout v historii oznámení.
Nastavení:
Historii najdete v Nastavení > Oznámení > Historie oznámení.
Byly tyto informace užitečné?
AnoNe
Rádi jsme vám pomohli
Vaši zpětnou vazbu použijeme ke zlepšení obsahu nápovědy pro všechny. Nesdílejte žádné osobní údaje.
Děkujeme za váš názor!