Pomocí těchto možností můžete nastavit, jaký obsah a funkce se zobrazí na zamčené obrazovce.
Můžete také nastavit, kdy se obrazovka zamkne.
Oznámení na zamčené obrazovce můžete vypnout nebo si vybrat mezi zobrazením části nebo celého obsahu oznámení:
Vyberte, zda chcete zobrazovat oznámení.
Pokud chcete zobrazit oznámení, ale skrýt citlivý obsah, obdržíte oznámení o příchozím e-mailu nebo zprávě chatu, které však nebude obsahovat podrobnosti zprávy.
Přidání vašeho jména nebo krátké zprávy na zamknutou obrazovku pro kohokoli, kdo najde váš telefon:
Máte-li zařízení Google Home (světla, kamery, termostaty), můžete je sledovat a ovládat ze zamčené obrazovky:
Chcete-li je přidat na zamčenou obrazovku, zapněte 
Ovládání zařízení tak uvidíte na zamčené obrazovce, ale pro změnu nastavení bude nutné telefon odemknout.
