A lezárási képernyő funkcióinak módosítása

Ezekkel a beállításokkal szabályozhatja, hogy milyen tartalmak és funkciók jelenjenek meg a lezárási képernyőn.

Azt is szabályozhatja, hogy mikor zárjon le a képernyő.

A lezárási képernyő értesítéseinek korlátozása

Kikapcsolhatja a zárolási képernyő értesítéseit, vagy választhat, hogy csak néhány vagy az összes tartalmat szeretné megjeleníteni:

  1. Lépjen a Beállítások > Kezdőképernyő és lezárási képernyő menüpontra.
  2. Érintse meg a Lezárt képernyő > Adatvédelem elemet.
  3. Válassza ki, hogy megjelenjenek-e értesítések.

    Ha megjeleníti az értesítéseket, de elrejti az érzékeny tartalmakat, olyan értesítéseket fog kapni a bejövő e-mailekről vagy üzenetekről, amelyek nem tartalmazzák az üzenet részleteit.

Üzenet felvétele a lezárási képernyőre

A név vagy egy rövid szöveges üzenet lezárási képernyőn történő megjelenítéséhez:

  1. Lépjen a Beállítások > Kezdőképernyő és lezárási képernyő > Lezárt képernyő menüpontra.
  2. Koppintson a(z) Szöveg a lezárt képernyőn elemre.
  3. Írja be a megjelenítendő szöveget, és koppintson a Mentés elemre.
TippNe írja be a mobilszámát elérhetőségi adatként a lezárási képernyőn, kivéve akkor, ha a hangpostájához egyéb készülékről is hozzá tud férni.