Αφού διαγράψετε ή αναβάλετε τις ειδοποιήσεις, μπορείτε να μεταβείτε στο ιστορικό ειδοποιήσεων για να τις προβάλετε ξανά.
Για να ρυθμίσετε αυτήν τη δυνατότητα:

Για να δείτε το ιστορικό, επιλέξτε διαδοχικά Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Ιστορικό ειδοποιήσεων.