Αφού δημιουργήσετε μια επαφή, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα, τη φωτογραφία και άλλα στοιχεία επικοινωνίας.

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις αναλόγως:




Αν έχετε δύο επαφές για το ίδιο άτομο, μπορείτε να συγχωνεύσετε τις πληροφορίες (μεταξύ των οποίων, όλες τις διευθύνσεις email και όλους τους αριθμούς τηλεφώνου) σε μία καταχώριση.


Πατήστε Συγχώνευση διπλότυπων.
Αν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή, δεν είναι δυνατή η αυτόματη συγχώνευση των επαφών.
Μπορείτε να διαγράψετε επαφές που έχετε δημιουργήσει και αποθηκεύσει στο τηλέφωνό σας. Αν η επαφή είναι συγχρονισμένη από ένα λογαριασμό κοινωνικού δικτύου, θα πρέπει να διαγράψετε την επαφή από τον αντίστοιχο λογαριασμό. Για παράδειγμα, αν πρόκειται για επαφή Facebook, πρέπει να τη διαγράψετε μέσα από τον λογαριασμό σας στο Facebook. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκρύψετε τις επαφές του Facebook στο τηλέφωνό σας φιλτράροντας τη λίστα επαφών σας.



