Κάθε φορά που μια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο ή την κάμερά σας, θα βλέπετε την ένδειξη απορρήτου στη γραμμή κατάστασης.

Όταν δείτε την ένδειξη απορρήτου:


Για να αποκλείσετε τη χρήση τους από αυτήν την εφαρμογή:

Για να αποκλείσετε γρήγορα και να καταργήσετε τον αποκλεισμό της πρόσβασης στο μικρόφωνο ή την κάμερα για όλες τις εφαρμογές:


Αλλάξτε την επιλογή σε Αποκλεισμένο.
Καμία από τις εφαρμογές στο τηλέφωνό σας δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

